· 

Gebakken havermout met appel en frambozen

Ingrediënten voor 2 - 3 personen:

1 appel

1 handje frambozen

150 gram havermout

1 theelepel kaneel

2 eieren

2 eetlepels kokosolie

4 eetlepels honing

1 theelepel vanille-extract

100 milliliter melk (soya of normale melk)

 

Zo maak je het:

Verhit je oven voor op 180 graden Celsius. Pak een grote kom en mix daar je eieren in. Voeg daar de melk, kokosolie, honing en vanille-extract aan toe. Wanneer dat goed gemengd is kun je de droge ingrediënten toevoegen; voeg de havermout en kaneel toe. Snijd de appel in kleine stukjes en voeg toe. Druk de frambozen erin en giet het beslag in een ovenschaaltje. Bak de havermout voor 30 minuten af of totdat het mooi goudbruin kleurt. Eet het zo of serveer het met wat yoghurt. Enjoy! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Hi, ik ben Alexandra Damen en ik ben gek op koken en alles wat met gezonde voeding en beweging te maken heeft. Ik heb mijn passie voor HR en voeding samengevoegd in een kookboek, genaamd 'De Werkkeuken'. Want ik geloof dat gezonde medewerkers bijdragen aan een succesvol bedrijf. Om meer mensen te   inspireren heb ik dit platform gemaakt  waar je dagelijks terecht kunt voor snelle, makkelijke, gezonde(re) recepten. Een leven waar je gezonder en bewuster aan het werk kunt, dat is de mindset. 

Let's connect!


Travel 2018-2019

Zimbabwe (NOV)

Botswana (NOV)

Namibië (DEC)

Zuid-Afrika (DEC)

Thailand (JAN) 

Vietnam (FEB) 

Filippijnen (MAR)

Indonesië (APR)