· 

Kikkererwten salade met feta en paprika

Voor 1 persoon:

2 stengels bosui

30 gram feta

1 klein blikje kikkererwten (130 gram uitgelekt)

1 paprika (rood of geel)

2 eetlepels hummus

1 theelepel verse koriander

 

Laat het blikje kikkererwten goed uitlekken en spoel na met water. Begin daarna met het snijden van je groenten. Snijd je bosui in ringen en je paprika en feta in blokjes. Meng alles door elkaar en maak af met wat in stukjes gescheurde koriander en wat peper en zout. And you're done!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Hi, ik ben Alexandra Damen en ik ben gek op koken en alles wat met gezonde voeding en beweging te maken heeft. Ik heb mijn passie voor HR en voeding samengevoegd in een kookboek, genaamd 'De Werkkeuken'. Want ik geloof dat gezonde medewerkers bijdragen aan een succesvol bedrijf. Om meer mensen te   inspireren heb ik dit platform gemaakt  waar je dagelijks terecht kunt voor snelle, makkelijke, gezonde(re) recepten. Een leven waar je gezonder en bewuster aan het werk kunt, dat is de mindset. 

Let's connect!


Travel 2018-2019

Zimbabwe (NOV)

Botswana (NOV)

Namibië (DEC)

Zuid-Afrika (DEC)

Thailand (JAN) 

Vietnam (FEB) 

Filippijnen (MAR)

Indonesië (APR)