· 

Toast met geitenkaas en bramen

Ingrediënten voor 2 sneetjes brood:

ongeveer 20 bramen

80 gram verse geitenkaas naturel of met honing (ik gebruik de ronde schijfjes van de Lidl) 

Wat takjes munt 

1 eetlepel honing

2 sneetjes donkerbruin volkorenbrood

 

Hoe maak je het:

Doe ongeveer 10 bramen in een kommetje met de honing. Zet dat voor ongeveer 2 minuten in de magnetron totdat het lijkt op een mix tussen een coulis en een jam. Rooster de sneetjes brood. Besmeer die met de geitenkaas. Mocht je nou naturel geitenkaas gebruiken kan je ervoor kiezen om wat meer honing in je bramen te gebruiken. Schep het warme bramenmengsel op de geitenkaas en leg daaroverheen de losse bramen. Maak af met wat takjes munt. That's it!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Hi, ik ben Alexandra Damen en ik ben gek op koken en alles wat met gezonde voeding en beweging te maken heeft. Ik heb mijn passie voor HR en voeding samengevoegd in een kookboek, genaamd 'De Werkkeuken'. Want ik geloof dat gezonde medewerkers bijdragen aan een succesvol bedrijf. Om meer mensen te   inspireren heb ik dit platform gemaakt  waar je dagelijks terecht kunt voor snelle, makkelijke, gezonde(re) recepten. Een leven waar je gezonder en bewuster aan het werk kunt, dat is de mindset. 

Let's connect!


Travel 2018-2019

Zimbabwe (NOV)

Botswana (NOV)

Namibië (DEC)

Zuid-Afrika (DEC)

Thailand (JAN) 

Vietnam (FEB) 

Filippijnen (MAR)

Indonesië (APR)