· 

Bramen limonade

Heb jij zin in een zomers verfrissend drankje? Dan is dit drankje perfect!

 

Wat heb je nodig:

200 gram bramen

2 citroenen

1,5 liter water

4 eetlepels agave siroop

 

Hoe maak je het:

Mix alle ingrediënten in een blender totdat het goed gemixt is. Giet het dan door een zeef zodat alle zaadjes en stukjes van de bramen niet in je drankje terechtkomen. Zet koel en maak af met ijs en extra citroen. Je kunt het 2 dagen bewaren.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Hi, ik ben Alexandra Damen en ik ben gek op koken en alles wat met gezonde voeding en beweging te maken heeft. Ik heb mijn passie voor HR en voeding samengevoegd in een kookboek, genaamd 'De Werkkeuken'. Want ik geloof dat gezonde medewerkers bijdragen aan een succesvol bedrijf. Om meer mensen te   inspireren heb ik dit platform gemaakt  waar je dagelijks terecht kunt voor snelle, makkelijke, gezonde(re) recepten. Een leven waar je gezonder en bewuster aan het werk kunt, dat is de mindset. 

Let's connect!


Travel 2018-2019

Zimbabwe (NOV)

Botswana (NOV)

Namibië (DEC)

Zuid-Afrika (DEC)

Thailand (JAN) 

Vietnam (FEB) 

Filippijnen (MAR)

Indonesië (APR)