· 

Salade met mango en gamba's

Hier hoef je eigenlijk geen recept voor te hebben. Je kan zelf kiezen hoeveel je voor ieder ingrediënt gebruikt. Maar hier lees je toch hoeveel ik ongeveer heb gebruikt.

 

Ingrediënten voor 1 persoon:

20 garnalen

1 half zakje ijsbergsla

1 halve mango

1 halve avocado

10 cherry tomaatjes

wat blaadjes basilicum

1 eetlepel frambozen balsamico dressing (AH)

1 eetlepel olie

snufje peper en zout

 

Hoe maak je het:

Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak de gamba's 3 minuten aan iedere kant, kruid ondertussen met wat peper en zout. Begin met het plaatsen van de ijsbergsla op een diep bord. Snijd de avocado en mango in blokjes en de tomaatjes in partjes. Verspreid over de sla en verspreid ten slotte de gamba's over het geheel. Maak af met wat frambozen dressing. 

Dit is natuurlijk ook perfect als lunch!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Hi, ik ben Alexandra Damen en ik ben gek op koken en alles wat met gezonde voeding en beweging te maken heeft. Ik heb mijn passie voor HR en voeding samengevoegd in een kookboek, genaamd 'De Werkkeuken'. Want ik geloof dat gezonde medewerkers bijdragen aan een succesvol bedrijf. Om meer mensen te   inspireren heb ik dit platform gemaakt  waar je dagelijks terecht kunt voor snelle, makkelijke, gezonde(re) recepten. Een leven waar je gezonder en bewuster aan het werk kunt, dat is de mindset. 

Let's connect!


Travel 2018-2019

Zimbabwe (NOV)

Botswana (NOV)

Namibië (DEC)

Zuid-Afrika (DEC)

Thailand (JAN) 

Vietnam (FEB) 

Filippijnen (MAR)

Indonesië (APR)