· 

Tortizza met zalm

Zalm is altijd een goed idee. Het is namelijk een van de meest voedzame voedingsmiddelen op aarde. De gezonde en lekkere vis zit boordevol voedingsstoffen en het is natuurlijk lekker en veelzijdig. 

 

Ingrediënten voor 2 tortizza's:

2 volkoren of spelt tortilla wraps

1 avocado

200 gram verse of gerookte zalm

halve rode ui

1/4 komkommer

2 handjes rucola

2 theelepels kappertjes

4 eetlepels cottage cheese

snufje zout en peper. 

 

Hoe maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Leg de tortilla wraps plat in de oven en bak ongeveer 5 minuten totdat ze krokant zijn. Besmeer de wraps met de cottage cheese. Scheur de zalm en verdeel over de wraps. Snijd de avocado in plakken, de komkommer in plakjes en de rode ui in halve ringen en verdeel over de wraps. Besprenkel ten slotte nog de kappertjes en de rucola erover en maak af met wat zout en peper. Dat is het. Deze tortizza is ook perfect als lunch!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Hi, ik ben Alexandra Damen en ik ben gek op koken en alles wat met gezonde voeding en beweging te maken heeft. Ik heb mijn passie voor HR en voeding samengevoegd in een kookboek, genaamd 'De Werkkeuken'. Want ik geloof dat gezonde medewerkers bijdragen aan een succesvol bedrijf. Om meer mensen te   inspireren heb ik dit platform gemaakt  waar je dagelijks terecht kunt voor snelle, makkelijke, gezonde(re) recepten. Een leven waar je gezonder en bewuster aan het werk kunt, dat is de mindset. 

Let's connect!


Travel 2018-2019

Zimbabwe (NOV)

Botswana (NOV)

Namibië (DEC)

Zuid-Afrika (DEC)

Thailand (JAN) 

Vietnam (FEB) 

Filippijnen (MAR)

Indonesië (APR)