· 

Cookie dough balletjes

In deze lekkere balletjes zitten kikkererwten die je niet proeft maar wel zorgen voor de juiste structuur, veel vezels, mineralen en nog veel meer gezonde voordelen. 

 

Wat heb je nodig:

80 gram uitgelekte kikkererwten

5 eetlepels haverbloem (fijngemalen havermout)

1 eetlepel pindakaas

5 in warm water gewelde dadels (10 minuten wellen)

1 eetlepel suikervrij chocolade druppels

 

Hoe maak je het:

Laat de dadels uitlekken. Voeg alle ingrediënten behalve de chocolade toe aan een foodprocessor. Mix totdat je een dikke pasta hebt. Rol balletjes van het mengsel. Mocht het te plakkerig zijn kan je je handen nat maken met wat water. Druk wat chocolade druppels in de balletjes en laat de balletjes uitharden in de koelkast. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Hi, ik ben Alexandra Damen en ik ben gek op koken en alles wat met gezonde voeding en beweging te maken heeft. Ik heb mijn passie voor HR en voeding samengevoegd in een kookboek, genaamd 'De Werkkeuken'. Want ik geloof dat gezonde medewerkers bijdragen aan een succesvol bedrijf. Om meer mensen te   inspireren heb ik dit platform gemaakt  waar je dagelijks terecht kunt voor snelle, makkelijke, gezonde(re) recepten. Een leven waar je gezonder en bewuster aan het werk kunt, dat is de mindset. 

Let's connect!


Travel 2018-2019

Zimbabwe (NOV)

Botswana (NOV)

Namibië (DEC)

Zuid-Afrika (DEC)

Thailand (JAN) 

Vietnam (FEB) 

Filippijnen (MAR)

Indonesië (APR)