· 

Pina Colada ijs

Wat heb je nodig:

1 halve verse ananas

2 rijpe bananen

150 gram kokosmelk uit blik

 

Hoe maak je het:

Snijd de ananas en banaan in stukjes. Schep het fruit in een diepvrieszak en vries gedurende de nacht in. Plaats de volgende dag de ananas en de bananen in een foodprocessor.  Begin met het mixen en voeg langzaam de kokosmelk toe. Zorg ervoor dat het niet een te nat mengsel wordt. Het kan dus zijn dat je iets minder kokosmelk nodig hebt. Schep het mengsel in een blik of ovenschaal en vries het geheel nog 2 uur in. Serveer het geheel met wat munt en overgebleven ananas stukjes. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Hi, ik ben Alexandra Damen en ik ben gek op koken en alles wat met gezonde voeding en beweging te maken heeft. Ik heb mijn passie voor HR en voeding samengevoegd in een kookboek, genaamd 'De Werkkeuken'. Want ik geloof dat gezonde medewerkers bijdragen aan een succesvol bedrijf. Om meer mensen te   inspireren heb ik dit platform gemaakt  waar je dagelijks terecht kunt voor snelle, makkelijke, gezonde(re) recepten. Een leven waar je gezonder en bewuster aan het werk kunt, dat is de mindset. 

Let's connect!


Travel 2018-2019

Zimbabwe (NOV)

Botswana (NOV)

Namibië (DEC)

Zuid-Afrika (DEC)

Thailand (JAN) 

Vietnam (FEB) 

Filippijnen (MAR)

Indonesië (APR)