Travel producten · 27. oktober 2018
Een nieuwe interieurtrend die je de laatste tijd veel voorbij ziet komen is de wereldkaart. Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Er is dus voor iedereen wel wat wils. Daarnaast kun je met deze wanddecoratie heerlijk wegdromen over je voldoende reis. Kijk je mee?

Avondeten · 04. oktober 2018
Krokante bloemkool wings zie je nu steeds vaker voorbij komen. Maar deze variant is toch net iets anders omdat ik niet de witte bloemkool gebruik maar de groene variant. Beter bekend als de romanesco. Kijk je mee?

Lunch · 03. oktober 2018
Geen inspiratie voor de lunch? Geen zorgen. Deze lunch is zo gemaakt en je kunt de kikkererwten die je overhoud ook als snack gebruiken. Kijk je mee?

Avondeten · 02. oktober 2018
Zoet samen met zout en pittig. Dat klinkt toch fantastisch. Ja, dat is het ook. Kijk je mee?

Snacks · 01. oktober 2018
Deze gluten- en suikervrij limoentaartjes zijn perfect voor een verjaardag of zelfs als snack. Kijk je mee?

Snacks · 03. september 2018
Dit vegan en suikervrije ijs is zo gemaakt en bevat maar drie ingrediënten. Kijk je mee?

Snacks · 02. september 2018
Ze zijn vegan, suikervrij en perfect als snack. Kijk je mee?

23. augustus 2018
Een heerlijke frisse pastasalade gemaakt in een handomdraai. Kijk je mee?

Avondeten · 22. augustus 2018
Niet echt een recept te noemen maar wil het toch laten zien. Want zo krokant zal je je zoete aardappelfrietjes nooit krijgen. Kijk je mee hoe?

Snacks · 22. augustus 2018
Chocolademousse gemaakt van kikkererwtenvocht. Ja het kan echt! Het vocht wordt heel luchtig wanneer je het opklopt dus kan je perfect gebruiken voor moussegerechten. Kijk je mee?

Meer weergeven

Hi, ik ben Alexandra Damen en ik ben gek op koken en alles wat met gezonde voeding en beweging te maken heeft. Ik heb mijn passie voor HR en voeding samengevoegd in een kookboek, genaamd 'De Werkkeuken'. Want ik geloof dat gezonde medewerkers bijdragen aan een succesvol bedrijf. Om meer mensen te   inspireren heb ik dit platform gemaakt  waar je dagelijks terecht kunt voor snelle, makkelijke, gezonde(re) recepten. Een leven waar je gezonder en bewuster aan het werk kunt, dat is de mindset. 

Let's connect!


Travel 2018-2019

Zimbabwe (NOV)

Botswana (NOV)

Namibië (DEC)

Zuid-Afrika (DEC)

Thailand (JAN) 

Vietnam (FEB) 

Filippijnen (MAR)

Indonesië (APR)