Avondeten

Avondeten · 04. oktober 2018
Krokante bloemkool wings zie je nu steeds vaker voorbij komen. Maar deze variant is toch net iets anders omdat ik niet de witte bloemkool gebruik maar de groene variant. Beter bekend als de romanesco. Kijk je mee?

Avondeten · 02. oktober 2018
Zoet samen met zout en pittig. Dat klinkt toch fantastisch. Ja, dat is het ook. Kijk je mee?

Avondeten · 22. augustus 2018
Niet echt een recept te noemen maar wil het toch laten zien. Want zo krokant zal je je zoete aardappelfrietjes nooit krijgen. Kijk je mee hoe?

Avondeten · 22. augustus 2018
Zalm en avocado is een perfecte combinatie. Dit samen op een broodje zorgt voor het perfecte zomerse avondeten. Kijk je mee?

Avondeten · 10. juli 2018
Dit is de perfecte regenboog salade voor de zomer. Zo makkelijk te maken en ontzettend voedzaam en lekker! Kijk je mee?

Avondeten · 10. juli 2018
Nog geen idee wat je voor de lunch of avond wilt eten? Ik ga je helpen. Deze zalm tortizza is zo gemaakt. Kijk je mee?

Avondeten · 25. juni 2018
Vanavond staat garnalen pasta op het menu. Dit gerecht straalt echt luxe uit door de gamba's en de witte wijn maar is wel heel makkelijk te maken. Lees je mee?

Hi, ik ben Alexandra Damen en ik ben gek op koken en alles wat met gezonde voeding en beweging te maken heeft. Ik heb mijn passie voor HR en voeding samengevoegd in een kookboek, genaamd 'De Werkkeuken'. Want ik geloof dat gezonde medewerkers bijdragen aan een succesvol bedrijf. Om meer mensen te   inspireren heb ik dit platform gemaakt  waar je dagelijks terecht kunt voor snelle, makkelijke, gezonde(re) recepten. Een leven waar je gezonder en bewuster aan het werk kunt, dat is de mindset. 

Let's connect!


Travel 2018-2019

Zimbabwe (NOV)

Botswana (NOV)

Namibië (DEC)

Zuid-Afrika (DEC)

Thailand (JAN) 

Vietnam (FEB) 

Filippijnen (MAR)

Indonesië (APR)