Ontbijt

Ontbijt · 21. juni 2018
Onze buurvrouw uit de straat heeft haar eigen kassen en oogst daar paprika's, bloemen maar ook bramen. Zo komt bij dan ook regelmatig verse bramen afleveren. Maar om nou al die bakjes zo uit het vuistje te eten kan misschien gaan vervelen. Zo probeer ik graag nieuwe dingen uit. Zo ook deze ontbijtmuffins met verse bramen!

Ontbijt · 20. juni 2018
Warm, zacht en crunchy tegelijkertijd. Wie wilt dat nou niet? Wanneer je iets meer tijd hebt in de ochtend is dit het perfecte ontbijtje voor jou en voor je dierbaren. Het is zo gemaakt, het heeft alleen even wat tijd in de oven nodig.

Hi, ik ben Alexandra Damen en ik ben gek op koken en alles wat met gezonde voeding en beweging te maken heeft. Ik heb mijn passie voor HR en voeding samengevoegd in een kookboek, genaamd 'De Werkkeuken'. Want ik geloof dat gezonde medewerkers bijdragen aan een succesvol bedrijf. Om meer mensen te   inspireren heb ik dit platform gemaakt  waar je dagelijks terecht kunt voor snelle, makkelijke, gezonde(re) recepten. Een leven waar je gezonder en bewuster aan het werk kunt, dat is de mindset. 

Let's connect!


Travel 2018-2019

Zimbabwe (NOV)

Botswana (NOV)

Namibië (DEC)

Zuid-Afrika (DEC)

Thailand (JAN) 

Vietnam (FEB) 

Filippijnen (MAR)

Indonesië (APR)