Snacks

Snacks · 01. oktober 2018
Deze gluten- en suikervrij limoentaartjes zijn perfect voor een verjaardag of zelfs als snack. Kijk je mee?

Snacks · 03. september 2018
Dit vegan en suikervrije ijs is zo gemaakt en bevat maar drie ingrediënten. Kijk je mee?

Snacks · 02. september 2018
Ze zijn vegan, suikervrij en perfect als snack. Kijk je mee?

Snacks · 22. augustus 2018
Chocolademousse gemaakt van kikkererwtenvocht. Ja het kan echt! Het vocht wordt heel luchtig wanneer je het opklopt dus kan je perfect gebruiken voor moussegerechten. Kijk je mee?

Snacks · 22. augustus 2018
Deze glutenvrije cake bevat een bijzonder ingrediënt, namelijk courgette! Kijk je mee hoe je deze glutenvrije en suikervrije citroen cake maakt?

Snacks · 27. juni 2018
Dit was nogal een experiment maar toch heel goed gelukt! Super snel om e te maken en het hoofdingrediënt zijn kikkerwten. Ze zijn vegan, glutenvrij en suikervrij. Kijk je mee?

Snacks · 25. juni 2018
Breng je hummus naar een heel ander niveau door kikkererwten te vervangen met courgette! Lees je mee?

Snacks · 21. juni 2018
Kikkerwten zijn perfect als crunchy snack. Door de kruiden en crunch lijken het net nootjes. En ze zijn ook nog eens super gezond! Kies je favoriete kruiden variant en ga aan de slag!

Hi, ik ben Alexandra Damen en ik ben gek op koken en alles wat met gezonde voeding en beweging te maken heeft. Ik heb mijn passie voor HR en voeding samengevoegd in een kookboek, genaamd 'De Werkkeuken'. Want ik geloof dat gezonde medewerkers bijdragen aan een succesvol bedrijf. Om meer mensen te   inspireren heb ik dit platform gemaakt  waar je dagelijks terecht kunt voor snelle, makkelijke, gezonde(re) recepten. Een leven waar je gezonder en bewuster aan het werk kunt, dat is de mindset. 

Let's connect!


Travel 2018-2019

Zimbabwe (NOV)

Botswana (NOV)

Namibië (DEC)

Zuid-Afrika (DEC)

Thailand (JAN) 

Vietnam (FEB) 

Filippijnen (MAR)

Indonesië (APR)